Alkeiskurssille

VillivarsaKohta se alkaa! Olen ilmoittautunut aikuisten alkeiskurssille. Päätin, että on parempi aloittaa harrastus reilusti alkeista, sillä edellisestä ratsastustunnista on aikaa jo (liian) monta vuotta. Tällä viikolla ensimmäistä kertaa kokoontuvassa ryhmässämme ratsastaa sekä ihan aloittelijoita että meitä vanhan harrastuksen lämmittelijöitä.

Olen suunnitellut paluuta ratsastustunneille useamman vuoden. Tähän saakka olen ollut liikkeellä liian myöhään. Aikuisten alkeiskursseja järjestetään vielä aika vähän, ja ne harvat täyttyvät nopeasti. Työni vuoksi en voi osallistua päiväkursseille, enkä pääse tallille kovin aikaisin iltapäivällä. Tänäkin syksynä jonotin monen ratsastuskoulun puhelinpäivystysjonossa, ennen kuin paikka kurssille varmistui.

Ensimmäisellä tunnilla on luvassa teoriaa. Tallilta kerrottiin, että jos ryhmämme on reipas, saatamme päästä ratsaille jo ensimmäisen tunnin päätteeksi. Jännittää!

Kurssi kestää koko loppuvuoden, joten aion hankkia joitain omia varusteita. Tallilta saa tietysti lainata kypärää ja raippaa, mutta hyvät housut, hanskat ja kypäräkin ovat ostoslistallani.

Muistatko, kuinka sinun ensimmäinen ratsastustuntisi sujui?

Mitä teitte tunnilla?

 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/03/alkeiskurssille/#wa" title="Alkeiskurssille"]

Avainsanat: , ,