Esteratsastuksen SM-kisat ratkottiin Hangossa

Viikonloppuna hypättiin esteratsastuksen Suomen mestaruudet. Ykkössijan vei Thomas Ehnrooth ratsullaan Larissa. Ero toiseksi tulleeseen ratsukkoon Ville Kulkas ja Catocina oli selvä. Kolmanneksi sijoittuivat Raimo Aaltonen ja Eafons Polyfino.

– Näin yksinkertaista se on. Kun ratsastaa hyvässä rytmissä laadukas hevonen hyppää virheittä, Ehrnrooth kiitteli ratsuaan.

18-21-vuotiaiden mestaruuden vei hollolalainen Mari Levänen ja ratsullaan Tikarette. Hopealle ratsasti Sonja Mäkelä Primrose K:lla. Pronssia saivat Anna-Julia Kontio ja Astrid. Anna-Julia lähti kisan viimeiseen päivään johtoasemasta.

– Mutta yhden pudotuksen jälkeen keskittyminen herpaantuu helposti ja tulee toinenkin, vaikka en mielestäni ottanut liikaa paineita. Olen silti tyytyväinen hevoseeni, meillä ei ole kovin pitkää yhteistä kokemusta tällä tasolla, totesi Kontio.

Junnumestareiksi ratsastivat Mikael Wahlman ja Prestige. Hopealle selviytyivät Emilie de la Chapelle hevosellaan South Shore. Pronssille sijoittuivat Tuuli Leivo ja Oazis.

Kuvia kilpailuista löytyy täältä.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/03/esteratsastuksen-sm-kisat-ratkottiin-hangossa/#wa" title="Esteratsastuksen SM-kisat ratkottiin Hangossa"]

Avainsanat: , , , ,