Haluaisitko voittaa ravihevosen?

Nyt ravurifaneilla on tilaisuus toteuttaa unelmansa ja voittaa omaksi hevonen.

Fintoto on käynnistänyt kilpailun, jossa palkintona on ravihevonen loppuvuoden ajaksi. Palkintoheppa on 5-vuotias lämminveriori Victory Beat, joka on juossut urallaan tähän mennessä yli 14 000 euroa. Sen kuvaillaan olevan sympaattinen, tulisieluinen taistelija.

Voittaja ei kuitenkaan saa heppaa aivan omakseen. Fintoto huolehtii hepan kustannuksista, ja sitä valmentaa Suomen ravihistorian menestynein valmentaja Pekka Korpi. Onnekas voittaja saa itselleen palkintorahat, jotka hevonen juoksee loppuvuoden aikana.

Kilpailu on käynnissä 9.4.-25.4.2010. Siihen voi osallistua R-kioskeilla. Miltä kuulostaa?

 

Lisätietoa: www.hippos.fi

 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/03/haluaisitko-voittaa-ravihevosen/#wa" title="Haluaisitko voittaa ravihevosen?"]

Avainsanat: