Maxin kortit ovat matkalla

Kyra Kyrklundin pitkäaikainen kouluratsu Max jäi eläkkeelle viime vuoden lopussa. Max on vasta 14-vuotias, joten sillä on edessään paljon energisiä eläkepäiviä. Max paljasti Villivarsan 12/09 haastattelussa, että aikoo keskittyä jatkossa nuorisotyöhön.

Villivarsan lukijat lähettivät pyynnöstämme kortteja uljaalle ratsulle. Kortteja tupsahtelikin toimitukseen joka päivä. Olemme nyt postittaneet kaikki kortit ja kirjeet Kyran tallille Englantiin.

Max sai monen lukijan runoratsun täyteen laukkaan. Olipa myös yksi ravuri kirjoittanut kirjeen Maxille! Korteista ja kirjeistä loisti ihailu, joka varmasti lämmittää Maxin mieltä:

”Olet todella taitava hevonen. Ihailen sinua. Nimesin yhden leluheppani sinun mukaasi.”

Max

”Toivon, että olisit minun, mutta et ole.”

”Hevonen ihmeellinen, kaunis, upea. Liikkuu tanssien. Ei ilmestystä upeampaa kuin ori kullanarvoinen.”

”Kauan olet palvellut, taitojasi näytellyt. Nyt jätät hyvästit kilpakentille, joilla kukoistit. Itsekin sinua ihailen ja kuvia sinusta piirtelen. Toivotan sinulle onnea, kaikkea hyvää ja rattoisia eläkepäiviä!”

Max

”Moi Max! Olen Sarabande, 20-vuotias amerikanravuri. Omistajani höpötti minulle sinusta, ja kuuntelin sitä mielenkiintoisena. Ihailen minäkin sinua. Haluaisin ymmärtää kouluratsastuksesta jotain, mutta se on tosi vaikeata. Mutta yritän ottaa mallia sinusta.”

”On varmaan hauskaa olla ihailtu ja arvostettu kouluratsuJ Viime vuonna koulussa meidän piti täyttää sivu ystäväkirjaan. Siinä oli sellainen kohta, että kenen julkkiksen kutsuisit syntymäpäivillesi. Minä laitoin siihen näin: Kyra Kyrklundin ja hänen hevosensa Maxin. Ihailijoita sinulta ainakin löytyy. Olette sata kertaa parempia kuin se Piia Pantsu tai Malin Baryard! Vaikutat velmulta, mutta silti sympaattiselta hepalta. Sinulla on varmasti hauskaa eläkkeellä ystäviesi kanssa. Onneksi saat jäädä kotitallillesi EnglantiinJ Rapsutuksia ja halauksia.”

Max

”Max oot tosi komea heppa! Vähän olisi mahtavaa nähdä sinut joskus livenä, kuin myös omistajasi. Vilkutuksesi on ihana. Itse en osaisi omalle hevoselleni opettaa tuota. Harmi kun jäit eläkkeelle, niin en enää nää telkkarissakaan suaL Mutta netistä löydän varmasti paljon juttua sinusta ja omistajastasiJ Katson aina silmät pyöreinä, kun menet kouluohjelmaa. Olet niin hieno.”

”Ori kaunis mahtava, on olemus upea. Ei hevosta kauniimpaa nähdä saa. Ensi kertaa kentälle astui, kaikki siihen rakastui. Iloista elämää Max.”

Max

Myös Villivarsan toimitus toivottaa Maxille porkkananmakuisia eläkepäiviä!

Kyran nettisivut löytyvät täältä.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/03/maxin-kortit-ovat-matkalla/#wa" title="Maxin kortit ovat matkalla"]

Avainsanat: ,