Ratsastuksen huiput 2009

Suomen Ratsastajainliitto julkisti juuri vuoden 2009 rankinglistansa. Siitä selviää, ketkä menestyivät parhaiten kilpailuissa viime vuonna. Listalta löytyi monta suosikkiamme! Kuka on sinun suosikkisi?

Senioreiden esteratsastuksen mestari oli tietenkin Mikael Forstén. Nuorten luokkien paras oli EmiliaKerimaa, junioreista Anna-Julia Kontio ja poniratsastajista Pirita Petäjä. Paras estehevonen oli Päivi Pelttarin ruuna Arctic Aurora Borealis. Esteponien estetykki oli Pirita Petäjän Piccola.

Tässä voit ihailla Mikko Forsténin tyylinäytettä. Video on kuvattu Vigossa Rolex FEI World Cupissa helmikuussa 2010.

Senioreiden kouluratsastuksen kuningatar oli edelleen Kyra Kyrklund. Nuorten paras oli Julia Tallberg, junioreiden Elin Björndahl ja poniratsastajista Ksenja Karahka. Paras kouluhevonen oli Kyra Kyrklundin Max ja kouluponeista Ksenja Karahkan Hunsingo’s Twister.

T’ässä Kyra ja Max hurmaavat jälleen yleisönsä Windsorissa syyskuussa 2009. Kisojen jälkeen Max siirtyi onnellisesti eläkkeelle.

Senioreiden kenttäratsastuksen paras oli Cajus Aminoff, nuorista Taina Kääriäinen, junioreista ElmoJankari ja poniratsastajista Iina Janhunen. Paras kenttähevonen oli Cajus Aminoffin Caspal. Parhaaksi kenttäponiksi kruunattiin Iina Janhusen Sjors.

 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/03/ratsastuksen-huiput-2009/#wa" title="Ratsastuksen huiput 2009"]

Avainsanat: ,