Ravi-ilta radiossa

Ravit ovat puheenaiheena Radio Suomessa tiistaina 6.heinäkuuta. Keskustelua käydään klo 18.06 alkaen. Ohjelmassa on tarkoitus vastata kuulijoiden kysymyksiin ja keskustella ravimaailman tuoreimmista kuulumisista.

Janne Korpi ja Emilia Pikkarainen ravurin rattailla. Kuva: Irina Keinänen

Studiossa ovat paikalla Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Pekka Soini, Hevosurheilulehden päätoimittaja Jorma Kemiläinen, lumilautailijana tunnettu Janne Korpi, eläinlääkäri ja Suomen Hippoksen hallituksen jäsen Kristina Ertola sekä Fintoto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Kaikkonen.

Kuten osallistujalistasta huomaa, nuorten raviharrastajien ääntä ei studiossa kuulla. Siihen voi yrittää vaikuttaa! Lähetykseen voi nimittäin lähettää kommentteja ja kysymyksiä sähköpostilla. Osoite on radio.suomi@yle.fi. Ota aiheeksi vaikka poniravit!

Lähetykseen voi myös soittaa ja lähettää tekstiviestejä, mutta se on maksullista.

Lisätietoa ohjelmasta löytyy täältä.

Kuva: Irina Keinänen.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/03/ravi-ilta-radiossa/#wa" title="Ravi-ilta radiossa"]

Avainsanat: , ,