Tehdään keppariennätys!

Keppihevosten uutta Guinnessin ennätystä yritetään elokuussa Kajaanissa. Ponikuninkuusravien yhteydessä pyritään murskaamaan saksalaisten viime vuonna tekemä ennätys, 545 keppihevosen kokoontuminen. Ponikunkkarit järjestetään Kajaanissa Kuluntalahden raviradalla lauantaina 21.8.2010. Villivarsa

Ennätysyritykseen voi osallistua kuka tahansa yksin tai ryhmässä, ja millaisella kepparilla tahansa. Osallistuminen ei maksa mitään, ja osallistujat pääsevät samana päivänä seuraamaan ponikuninkuusraveja ilmaiseksi. Tapahtuman yhteydessä myös palkitaan kaunein keppihevonen.

Ilmoittautuminen ennätysyritykseen, lisätietoa tapahtumasta sekä ohjeita keppihevosen tekemiseen löytyy täältä.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/03/tehdaan-keppariennatys/#wa" title="Tehdään keppariennätys!"]

Avainsanat: , , ,