Voita leiripaikka!

Mitä kuvassa tapahtuu? Mitä mielestäsi ajattelevat Ratsastuskeskus Fenixin hevoset; friisiläistamma Ankje, puoliveritamma Wiwa ja puoliveriruuna Bonus?

Voita leiripaikka!

Lähetä hevosten vuorosanat numeroituna vasemmalta oikealle 30.4.2010 mennessä os. villivarsa@kuvalehdet.fi tai Yhtyneet Kuvalehdet Oy, Villivarsa, Leirikisa, 00002 Helsinki. Muista antaa myös yhteystietosi!

Osuvimman tarinan keksinyt pääsee Ratsastuskeskus Fenixin leirille, ja tutustumaan mm. näiden hevosten ajatusmaailmaan paikan päälle!

Talli
Ratsastuskeskus Fenix on Raaseporin Pohjassa, lähellä Tammisaarta sijaitseva Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Valoisassa ja viihtyisässä tallissa asustaa opetus- ja siitoshevosia sekä täysihoidossa olevia yksityishevosia. Tallilla pääsee tutustumaan risteytysponien ja puoliverihevosten lisäksi suomenhevosten, islanninhevosten ja friisiläishevosten arkeen. Hiiritilanteen pitävät kurissa tallikissat Hugo ja Leevi, ja yleisestä epäjärjestyksestä huolehtii hassu tallikoira Jerry. Opetuksesta vastaa tallinomistaja Annika Saarnio. Lisää tallista ja tallinasukeista voi lukea nettisivuilta.

Yhteystiedot
Ratsastuskeskus Fenix
Annika Saarnio
Braxenträskintie 175
10620 Högbacka
www.ratsastuskeskusfenix.fi
info@ratsastuskeskusfenix.fi

Leiri
Palkintoleirillä pääsee ratsastus- ja hevosenkäsittelytaitojensa lisäksi hiomaan taiteellisia puoliaan. Leirillä harjoitellaan valokuvausta ja järjestetään leikkimielisiä kirjoituskilpailuita. Lisäksi luvassa on hevosaiheista askartelua ja paljon muuta mukavaa ohjelmaa. Leirille osallistujilta toivotaan perustaitoja ratsastuksesta, sekä vähintään 10 vuoden ikää. Lisäksi olisi hyvä, jos leiriläisellä olisi käytössään oma digikamera.

Leirin arvo on 370 euroa. Leiri järjestetään 7.-11.6.
Leiriin sisältyy muun muassa:
• päivittäin kaksi tuntia ratsastusta ja tunti teoriaa
• aamupala, kaksi lämmintä ateriaa ja iltapala
• majoitus uusissa kahden hengen huoneissa
• oma hoitohevonen tai -poni

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/03/voita-leiripaikka/#wa" title="Voita leiripaikka!"]

Avainsanat: , ,