Voita ratsastusleiri!

Keksi, mitä Ratsastuskeskus Fenixin puoliveritamma Wiwa miettii laukatessaan laitumella. Lähetä vastauksesi ja yhteystietosi sähköpostilla: villivarsa@otavamedia.fi tai Otavamedia Oy, Villivarsa 2/11 Leirikisa, 00002 Helsinki.

Osuvimman tarinan keksinyt pääsee Ratsastuskeskus Fenixin yleisleirille numero 5, joka pidetään 4.-8.7.2011. Leiri pidetään Raaseporin Pohjassa, ja palkinnon arvo on 385 euroa.

Fenixin tallin kotisivut: www.ratsastuskeskusfenix.fi

Talli on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu. 20 hevosen tallissa asustaa ratsujen lisäksi siitostammoja ja varsoja. Tallin todellinen maskotti on minihevonen Musu. Ja tietysti remmiin kuuluvat myös tallikoira Jerry ja kissaparivaljakko.

 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/03/voita-ratsastusleiri/#wa" title="Voita ratsastusleiri!"]

Avainsanat: