Takaisin tallille!

Villivarsa 8/2011 Villivarsa valmistautuu uuden ratsastuskauden alkuun. Kannustamme kaikkia heppoihin hurahtaneita ja vähänkin kauraturvista kiinnostuneita rohkeasti tallille. Jos et tiedä hevosista vielä mitään, se ei haittaa. Tallilla oppii!

Olemme törmänneet moniin hevosiin ja tallielämään liittyviin uskomuksiin. Uskomukset pysyvät voimissaan vuodesta toiseen, mutta onko siihen mitään syytä? Selvitimme asiaa hevosalan asiantuntijoiden kanssa. Lähetimme myös päätoimittajamme, hevosmiehenä vasta aloittelevan Villen islanninhevosretkelle ottamaan asiasta selvää. Villen kokemuksesta voit lukea täältä.

Hevoselämän alussa

Toukokuussa syntyi Suomen tuorein supertähti, nimittäin maailmankuulun Totilas-kouluorin varsa Totally More, eli Totti. Vierailimme Totin ja tämän Hyttyseksi kutsutun emän luona Kirkkonummella. Vauhdikas varsa sulatti sydämemme. Lue juttumme niin näet, käykö sinulle samoin!

Voita itsesi satulaan

Uuden kauden kunniaksi järjestämme mahtavan kilpailun Kotikulman tallin kanssa. Kolme onnekasta voittaa itsensä hevosen selkään! Lisätietoa kilpailusta löytyy torstaina täältä!

Elokuun Villivarsa ilmestyy torstaina 28.7.2011!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/07/takaisin-tallille/#wa" title="Takaisin tallille!"]