Kavereiden kanssa tallilla

Villivarsa 9/2011Syyskuun Villivarsassa puhutaan hyvistä tyypeistä.

Syksy on tuonut tallit täyteen uusia ja vanhoja kavereita. Kaikkia yhdistää yksi, ihana asia: hevoset. Moikkaa siis rohkeasti tuntematonta tyyppiä. Teillä on ainakin yksi yhteinen kiinnostuksenkohde, ja kuka tietää, ehkä tyyppi on tuleva paras kaverisi.

Nappasimme kiinni ratsastajan, hoitajan, opettajan ja tietysti ponin ja kysyimme millainen on hyvä tyyppi. Vaikka vastaukset vähän vaihtelevatkin, kaikki ovat sitä mieltä, että hyvä tyyppi on ainakin iloinen ja auttavainen. Jos et ole varma, millainen sinä olet, löydät apua lehden leikkimielisestä testistä… (P.S. Tulosta ei tarvitse ottaa haudanvakavasti!)

Lehdestä löytyy myös muutama Todellinen Persoona. Valkoinen shire Herkku on jättiläismäinen olio, joka pitää tallinsa nuoret orit kurissa. Skovlunds Más Guapo taas on huippukouluratsastaja Mikaela Lindhin hevonen. Seurasimme Masia ja tämän hoitajaa Janicaa yhden kisapäivän ajan Finnderbyssä Ypäjällä.

Lisäksi syyskuun Villivarsassa on luvassa asiaa mm. vammaisratsastuksesta ja kansainvälisistä trendeistä, askartelua unohtamatta!

Syyskuun Villivarsa ilmestyy torstaina 25.8.2011.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/08/kavereiden-kanssa-tallilla/#wa" title="Kavereiden kanssa tallilla"]

Avainsanat: , , , ,