Onnea kuninkaallisille!

I. P. Vipotiina ravasi jo kolmannen kerran peräkkäin ravikuningattareksi. Villivarsa onnittelee huikeassa vauhdissa olevaa tammaa sekä tämän laulavaa ohjastajaa Pertti Puikkosta. Kaksikko voitti kuningatarkisassa kaikki kolme osakilpailua.

Vipotiina ravasi Suomen ennätyksen 3 100 metrin matkalla, ja tamman yhteisaika kaikissa kolmessa lähdössä oli kuningatarkilpailun ennätys! Kaiken huipuksi se oli kaksi sekuntia parempi kuin ravikuninkuuden vieneen Villihotin aika oriiden kisassa.

I. P. Vipotiina, kuva Hanna Leppänen

Yle Areena -palvelusta löytyy ohjelma Kuninkuusraveista. I. P. Vipotiinan voitto varmistuu noin kohdassa 0.37.30. Katso ohjelma täältä.

Kuva: Hanna Leppänen

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/08/onnea-kuninkaallisille/#wa" title="Onnea kuninkaallisille!"]

Avainsanat: , ,