Äänestä: Vuoden hevonen 2011

Toimitus on valinnut Vuoden hevonen 2011 -kilpailun finalistit. Äänestä omaa suosikkiasi voittajaksi.

Fasu

Villivarsa 11/2011

Kuvassa kirmaa 8-vuotias eestinratsuponiruuna Ferrari Kassarist, tuttujen kesken Fasu. Esteet ovat ystävällisellä luonteella varustetun Fasun lempilaji. Hypättäessä energiaa piisaa vaikka muille jakaa! Fasun ilmoitti kisaan sen omistaja Jenna Härkönen Kouvolasta.

Jazzstar

Villivarsa 11/2011

Sympaattisella Jazzstarilla on ikää hieman päälle vuosi. Jos tarhan sähköjä ei muisteta kytkeä päälle, tämä yleensä niin kiltti nuori herra karkaa lähimmälle ruohopuskalle syömään. Tulevan raviponin ilmoitti kisaan sen omistaja Jennika Ahonen Porista.

Kalle

Villivarsa 11/2011

Carlo II eli Kalle on kotoisin Keiteleeltä. Maailman suloisimmaksi karvakorvaksi tituleerattu finalisti on valloittanut monen hevostytön sydämen kiltillä ja omalaatuisella persoonallaan. Yhdeksänvuotiaan Kallen ilmoitti kisaan sen omistaja Iida Rytkönen.

Keimo

Villivarsa 11/2011

Hiirakko shetlanninponiruuna Keimo on kartoittanut Suomea jo vuodesta 1998. Se haluaa olla mukana tallin arjessa. Vaikka Keimo aiheuttaa tempauksillaan ylimääräistä työtä, se on omistajilleen kaikki kaikessa. Kilpailuun Keimon ilmoitti Olivia Kaarlela Paimiosta.

Pasi

Villivarsa 11/2011

Panasonic II eli Pasi on 14-vuotias valkoinen latvianpuoliveriruuna. Pasi on oiva opetusmestari koulukiemuroiden harjoitteluun mutta pitää myös maastoilusta, pienistä esteitä ja omenoista. Pasin ilmoitti kisaan Saara Silvennoinen Joensuusta.

Tappi

Villivarsa 11/2011

Seitsemänvuotias Tappi eli Dabek on vuonna 2004 syntynyt ruuna. Tappi valloittaa kaikki erikoisella värillään ja ihanalla luonteellaan, jonka ansiosta sillä voi tehdä oikeastaan mitä vain. Kisaan Tapin ilmoittivat sen omistajat, Petra ja Tiia Lempinen Lahdesta.

Tupla-Likka

Villivarsa 11/2011

Tupla-Likka on 13-vuotias ravuri, joka on kunnostautunut myös maatalousnäyttelyiden kyntönäytöksissä. Tupla-Likan omistaa siurolainen Ella Jaakkola, joka on pitkän harjoittelun kautta onnistunut kouluttamaan siitä itselleen koulu- ja esteratsun.

Siiri

Villivarsa 11/2011

Verdrefawr Siriol eli Siiri on welsh mountain -tamma Nurmijärveltä. Siirin omistaa viisivuotias Emily Lavola, joka ratsastaa sillä joka päivä. Aina hyväntuulinen ja kärsivällinen Siiri on turvallinen ratsu pienimmillekin lapsille. Kuvan on ottanut Kerttuli Fisk.

Äänestä ja voita

Voit äänestää omaa suosikkiasi Vuoden hevoseksi 2011 sähköpostitse tai postikortilla marraskuun 30. päivään asti.
Muista mainita viestissäsi:
1. Suosikkisi nimi
2. Oma nimesi ja ikäsi
3. Postiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Sähköpostiäänet lähetetään osoitteeseen villivarsa@otavamedia.fi. Kirjoita osoitekenttään Vuoden hevonen 2011.

Postikorttiäänet lähetetään osoitteeseen: Villivarsa, Vuoden hevonen 2011, 00002 HELSINKI.

Mahtavat palkinnot

Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme viisi kappaletta Katri Syvärisen kirjaa Lähtövuorossa Anna-Julia Kontio (Vudeka 2011). Yhden palkinnon arvo 23 €.

Kaikkien ehdokkaansa lähettäneiden kesken arvomme viisi Horse Comfortin pipo-kaulaliina-settiä. Yhden palkinnon arvo 35 €.
Kisan voittaja palkitaan Horse Comfortin palaturvaliivillä, joka on Ce-hyväksytty ja Beta 3 -luokiteltu. Palkinnon arvo on 129 € ja sitä tuo maahan Veljekset Wahlsten Oy.

Vuoden hevosen tähtihaastattelu ja palkintojen saajat julkistetaan tammikuun 2012 Villivarsassa.

Tutustu kilpailun kepparisarjaan tästä.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/10/aanesta-vuoden-hevonen-2011/#wa" title="Äänestä: Vuoden hevonen 2011"]

Avainsanat: ,