Hei hei, Golda Apache

Golda Apache on raviponi, jota voi kutsua legendaksi. 14-vuotiaan shetlanninponiorin 11 vuotta kestänyt kilpaura päättyy tänään. Teivon raviradalla juostavan lähdön päätteeksi Apassilta riisutaan kengät ja se siirtyy eläkkeelle.

Golda Apache

Tunnelma Teivossa on vamasti iloinen ja haikeakin. Apassi on menestynyt raviradoilla niin kauan, että varmasti kaikki poniraveja seuraavat tuntevat sen iloisen olemuksen. Yllä olevassa kuvassa Apassi ja ohjastaja Liisa Ihamuotila virnuilevat tuoreina shetlanninponien SM-voittajine.

Ponilähtö ravataan ennen ravien alkua, noin klo 17.30. Ravien kolmannen lähdön aikana Apassi saapuu yleisöalueelle hyvästeltäväksi.

Lue lisää Apassista täältä. Tietoa Teivosta löytyy täältä.

Kuva: Hippos/ Hanna Leppänen

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/10/hei-hei-golda-apache/#wa" title="Hei hei, Golda Apache"]

Avainsanat: ,