Helsinki International Horse Show on alkanut

Syksyn kohokohta, HIHS, on alkanut tänään torstaina aamuyhdeksältä. Nelipäiväinen kisarutistus on startannut pääosin kotimaisin voimin. Ensimmäisessä kisapäivässä on mukana niin poneja, nuoria ratsastajia kuin nuoria hevosiakin. National Tour -luokassa hyppäsivät muun muassa Noora Forstén, Sanna Backlund ja ratsastuskoulustaankin tuttu Peik Andersin.

Useiden esteluokkien jälkeen illan päättää kansainvälinen kouluratsastusluokka. Kotimaisten ratsukoiden tähtäimessä ovat tietysti pisteet olympialaisia varten. Mukana ovat Stella Hagelstam ja Hagels Achat, Kikka Suomio ja Flourian, Alexandra Malmström ja MD Waterford sekä Stella Hagelstam ja Soraya II.

HIHS

20-vuotias Anna-Julia Kontio osallistui torstaina nuorten U.25 -luokkaan ja jatkaa kisoja huomenna perjantaina.

Luokkien tuloksia löytyy täältä.

Kuva: HIHS / Marcus Westermark

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/10/helsinki-international-horse-show-on-alkanut/#wa" title="Helsinki International Horse Show on alkanut"]

Avainsanat: