HIHS näkyy telkkarissa

Tänä viikonloppuna kannattaa laittaa televisio auki!

Lauantaina voi seurata suorassa lähetyksessä UB Grand Prix 160 cm -luokkaa, joka on toinen Horse Shown pääkilpailuista. Luokassa ensimmäisen kierroksen kymmenen parasta jatkaa toiselle kierrokselle.

Suora lähetys alkaa YLE TV2 -kanavalla lauantaina klo 14.45. Lähetystä voi seurata myös netistä.

Sunnuntaina televisioidaan Rolex FEI World Cup 160 cm -luokka. Se on Horse Shown pääkilpailu. World Cup -pisteistä kisaavat mitä todennäköisimmin myös kotimaiset huippumme Nina Fagerströmistä, Anna-Julia Kontiosta ja Sebastian Nummisesta lähtien.

Suora lähetys alkaa YLE TV 2 -kanavalla sunnuntaina klo 15.35 alkaen. Lähetystä voi seurata myös netistä.

Villivarsa

Tänään perjantaina harrastekilpailijoiden finaalit jatkuvat ja kansainväliset huippuratsukot ottavat tuntumaa kenttään. International Welcome 140 cm -luokassa radan suorittaa viitisenkymmentä ratsukkoa.

Illalla vietetään avajaisia, esitellään kisojen tähtiratsastajat ja hemmotellaan esteratsastuksen ystäviä: kansainvälisissä aikaluokissa kilpaillaan korkeuksissa 150 cm ja 140 cm. Jälkimmäisessä luokassa ratsastajat hyppäävät kakkoshevosillaan. Illan päättää kotimaisen GP-sarjan parhaimmisto. Parhaat ratsukot jatkavat sunnuntain finaaliin.

Kuva: HIHS / Marcus Westermark

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/10/hihs-nakyy-telkkarissa/#wa" title="HIHS näkyy telkkarissa"]

Avainsanat: ,