Mahtava marraskuu!

Villivarsa 11/2011

Marraskuun Villivarsan kannessa olla möllöttää Wäinö. Komea otus on suuri sekä ulkoisesti että sydämeltään. Wäinö esiintyy jutussamme hoitajansa Nellin kanssa. Kaksikko viihtyy ihan tavallisella ratsastuskoululla. Me selvitimme, mitä ratsastuskouluhevosen hoitaminen vaatii ja antaa.

Villivarsa 11/2011

Kovan onnen Konsta

Konstantinos KS, eli Konsta, on hevonen, josta piti tulla kouluratsu, mutta joka pärjääkin paremmin esteillä. Konsta on tullut tunnetuksi huippuratsastaja Anna-Julia Kontion ratsuna. Konstan omistaja kertoo haastattelussamme, että Konsta jättää HIHS:n väliin. Kuten viime viikonlopuna huomasimme, suunnitelmat muuttuivat lehden painamisen ja ilmestymien välillä: Konsta ja Juuli hyppäsivät sittenkin Horse Show’ssa.

Villivarsa 11/2011

Päivä poniraveissa

Raviponi Lissu ja ohjastaja Aatu Pajanen ovat poniravimaailman konkareita. Yhteisiä lähtöjä on takana jo niin monta, että jännityskin on karissut. Muutaman minuutin rutistus vaatii kuitenkin tunteja ja taas tunteja kärsivällistä työtä.

Villivarsa 11/2011

Julisteessa knabstrup

Marraskuun Villivarsan julisteessa ilahduttaa knabstrup. Toisella puolella komeilee upea, friisiläistä muistuttava jättiläinen.

Marraskuun Villivarsa ilmestyy torstaina 27.10.2011.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/10/mahtava-marraskuu/#wa" title="Mahtava marraskuu!"]