Suomalaismenestystä kouluradalla

Mikaela Lindh ja syyskuun Villivarsassakin esiintynyt Mas Guapo ylsivät kolmanneksi Oslon kansainvälisten kouluratsastuskilpailujen vapaaohjelmassa. Voittoon ratsasti Hollannin kolminkertainen MM-kultamitalisti Edward Gal ratsunaan Sisther de Jeu. Gal on koulukisoja seuraavan yleisön muistissa erityisesti huippuori Totilaksen kanssa tehdyistä suorituksista.

Mas Guapon, hoitaja Janica Hiipakan ja ratsastaja Mikaela Lindhin taival jatkuu ensi viikonloppuna Tanskassa. Silloin käynnistyy kouluratsastuksen maailmancup. Villivarsa toivottaa onnea koko kolmikolle!

Villivarsa

Mas ja Janica näyttäytyivät Suomessa viimeksi Ypäjän Finnderbyssä kesällä 2011.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/10/suomalaismenestysta-kouluradalla/#wa" title="Suomalaismenestystä kouluradalla"]

Avainsanat: ,