Joulu on taas!

Villivarsa 12/2011

Joulukuun Villivarsassa pääosassa on tietysti joulu. Tuo vuoden huipentava juhla on hauska päätös syksylle. Samalla se tarjoaa pienen hengähdystauon ennen uuden vuoden alkamista.

Lehtemme aloittaa Jalo-Jussi, työteliäs suomenhevonen, joka uurastaa omistajansa kanssa metsätöissä, esiintyy elokuvissa, vetää kärryissä lapsia ja vanhuksia ja toimii myös naapuruston luottoratsuna. Emme yhtään ihmettelisi, vaikka Jalo-Jussi olisi myös joulupukin apuri…

Villivarsa 12/2011

Askartele joulukortti

Mikä on sen mukavampaa, kuin saada kaverin itse tekemä joulukortti. Suunnittelimme yhden hirnuvan korttimallin. Ryhdy toimeen ja postita valmis kortti kaverille!

24 yötä jouluun

Joulukuun Villivarsassa on joulukalenteri, jonka voi irrottaa paikaltaan ja pitää vaikka pöydänkulmalla lueskeltavana. Kalenterista löytyy tekemisvinkki jokaiselle joulukuun päivälle aina aattoon asti. Tee järjestyksessä, jos maltat!

Villivarsa 12/2011Villivarsa 12/2011

Karjapaimenten jäljillä

Lännenratsastus kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Laji perustuu karjapaimenten työtapoihin, ja nyt sitä harrastetaan Suomessakin. Jutussamme Maria ”Wilma” Mustonen muun muassa esittelee reining-ohjelman liikkeitä Shezdunitthehardway-hevosensa kanssa. Mariasta voit lukea lisää täältä.

Villivarsa 12/2011

Julisteessa clydesdalenhevosia

Clydesdalenhevoset esiintyvät joulukuun Villivarsan julisteessa. Toisella puolella näyttää kieltä söpö poni.

Joulukuun Villivarsa ilmestyy torstaina 24.11.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/11/joulu-on-taas/#wa" title="Joulu on taas!"]

Avainsanat: ,