Caramel on Vuoden keppihevonen 2011

Essi Pasasen, 13, omistama holsteintamma Caramel on Vuoden keppari 2011. Kilpailuun oli ilmoittautunut monia hienoja keppihevosia, joten kilpailu oli tasainen ja finaalin ratkaisua odotettiin viime metreille saakka. Karkki erottui joukosta upean ulkonäkönsä ja persoonallisuutensa ansiosta.

Karkki, Vuoden keppari 2011 -finalisti

– Olinhan minä hiukan yllättynyt voitosta, sillä kilpailuun oli ilmoittautunut monta hienoa keppihevosta, Essi toteaa tyytyväisenä.

Kouvolalaisen Essin keppihevosharrastus alkoi vuonna 2009, kun hän luki Villivarsasta jutun keppihevosmontésta. Keppihevoset Essi valmistaa mm. sukista ja erilaisista kankaista.

– Estepainotteisessa tallissani on tällä hetkellä 16 hevosta. Tallillani asuu monia erirotuisia hevosia, poneja ja jopa aaseja ja seepra, Essi kertoo.

Vaikka Essin talli onkin estepainotteinen, puuhaa hän keppihevostensa kanssa kaikenlaista, kuten maastoilee.

6-vuotias Karkki on Essin kenttäratsu. Perusluonteeltaan Karkki on kiltti eikä liiemmin keksi kepposia, mutta innostuu esteitä hypätessä. Karkin paras tarhakaveri on itsepäinen Nasta-niminen afrikkalainen villiaasi.

Karkki on Vuoden keppari 2011.

Essi ilmoitti Karkin kilpailuun, sillä pitää siitä niin paljon. Kilpailun voittoa kaksikko aikoo juhlistaa voittoa lähtemällä maastoon!

Tutustu Essin keppihevostalliin täällä.

Teksti: Emmi-Juulia Hirviniemi, Villivarsan tet-harjoittelija Kuva: Essi Pasanen

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/12/caramel-on-vuoden-keppihevonen-2011/#wa" title="Caramel on Vuoden keppihevonen 2011"]

Avainsanat: , ,