TV: Apua, ponini ei tottele!

Apua, ponini ei tottele on ruotsalainen tv-sarja, jossa joukko nuoria matkaa poniensa kanssa viikoksi valmentaja Tobbe Larssonin luo Skooneen. Viikon valmennuksen aikana Tobbe auttaa ratsukoita ratkomaan ongelmiaan ja parantamaan yhteistyötään.

Tobbe Larsson (c) Emma Norén

SuomiTV esittää sarjaa kaksi jaksoa viikossa, maanantaisin ja tiistaisin. Uusinnat tulevat viikonloppuna.

Muutama poikkeuskin on: lauantaina 31.12 esitetään tiistain 27.12., eli jakson 5 uusinta. Sunnuntaina 1.1. esitetään 6. jakso. Sen jälkeen esitetän uusi jakso maanantaina, tiistaina, lauantaina ja sunnuntaina, ilman uusintoja. Seuraavasta viikosta alkaen sarja näytetään vain keskiviikkoisin klo 17.30, ilman uusintoja. Sarja päättyy 15.2.2012.

Tobbe Larssonista voi lukea lisää täältä.

Kuva: Emma Norén

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/12/tv-apua-ponini-ei-tottele/#wa" title="TV: Apua, ponini ei tottele!"]

Avainsanat: ,