Vuoden eka Villivarsa

Villivarsa 1/2012

Hyvää uutta vuotta! Vuoden alussa monet lupaavat parantaa tapojaan ties missä asiassa. Villivarsa kantaa kortensa kekoon. Annamme vinkkejä sulavaan ratsastukseen ja selvitämme, voiko kirjan vinkkien avulla oppia käsittelemään hevosia paremmin.

Villivarsassa vuoden alun kohokohta on perinteisesti ollut Vuoden hevosen julkistaminen. Tämänkertainen voittaja komeilee lehden kannessa, mutta kerromme tapauksesta lisää vasta torstaina 5.1., kun tammikuun Villivarsa ilmestyy. Esittelemme myös Vuoden kepparin!

Tammikuun Villivarsassa käynnistyy juttusarja, jossa esittelemme erilaisia hevosalan ammatteja. Ensimmäisenä esittelemme ratsastuksenopettajan ammatin. Siitä kertoo konkari Sanna Rantapuu-Kivelä.

Villivarsa 1/2012

Kateus ei kannata

Nyt on mahtavaa olla ratsastusfani. Suomalaiset menestyvät kansainvälisissä kisoissa, ja parhaillaan jännitetään, keitä suomalaisia nähdään ensi kesänä olympialaisissa. Menestys tuo mukanaan myös kateutta. Kysyimme Anna-Julia Kontiolta, millaista se on.

Villivarsa 1/2012

Suu makeaksi

Jos teidän tallillanne tippuu hevosen selästä ratsastustunnilla, pitääkö seuraavalle tunnille tuoda kakku? Monilla ratsastuskouluilla perinne on voimissaan. Jos ja kun kerran kakkuleipuriksi on ryhdyttävä, sen voi tehdä hevostelumielellä!

Villivarsa 1/2012

Connemara ja trakehner julisteessa

Vuoden ensimmäisessä julisteessa komeilevat connemara ja trakehner.

Tammikuun Villivarsa ilmestyy torstaina 5.1.2012.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2011/12/vuoden-eka-villivarsa/#wa" title="Vuoden eka Villivarsa"]

Avainsanat: ,