Leirilehti!

Villivarsa 2/2012

Helmikuussa valtaosa ratsastuskouluista on julkistanut tiedot tulevan kesän leireistä. Jos aiot lähteä leirille, sopiva kannattaa varata hyvissä ajoin. Osa leireistä on täynnä jo nyt!

Ennen kuin syvennymme leiriasiaan, kurkataan kansikuvamme taakse. Kuvassa komeilee Nina Fagerströmin luottoratsu Talent. Ruuna on vähä vähältä osoittanut pystyvänsä kilpailemaan Ninan kanssa esteratsastuksen maailmancup-luokissa maailman huippuratsukoiden kanssa. Suomalaisyleisön sydämiin Talent hyppäsi viimeistään syksyn Horse Show´ssa Helsingissä. Jutussamme Nina kertoo, kuinka yhteistyö Talentin kanssa alkoi ja kuinka se sujuu nyt. Jutussa selviää myös, miksi Talent jättää palkintojenjaot väliin…

Villivarsa 2/2012

Leirille n-y-t-NYT!

Villivarsan leirikokonaisuuden aluksi askarrellaan hevosmainen päiväkirja leirille. Kun uusia tuttavuuksia pyytää kirjoittamaan kirjaan, he eivät pääse katoamaan leirin päättyessä.

Yksi mietityttävä asia on, lähteäkö leirille yksin vai kaverin kanssa. Tutustuuko muihin, jos mukana on oma kaveri? Pääseekö porukoihin mukaan, jos saapuu paikalle ihan yksin? Kuinka opetuksesta saa kaiken irti? Suoritimme vertailun!

Leiriasioissakin kannattaa unelmoida. Yksi haaveilun kohde on ihana leiri ulkomailla. Kukapa ei haluaisi töltätä islanninhevosilla niiden kotimaassa tai laukata tinkerillä merenrantaa… Kokosimme yhteen muutaman mielettömän matkakohteen. Haaveilu saa alkaa!

Villivarsa 2/2012

Hevoskoulussa Ruotsissa

Hämeenlinnalaisen Kati Ojalan koulupäivät alkavat tallissa hevosten ruokkimisella. Tavalliseen päivään kuuluu myös hevosten hoitamista, ratsastamista sekä teoriaa. Kati opiskelee hippologiksi Ruotsissa. Katin elämästä voi lukea paitsi helmikuun Villivarsasta, myös Katin blogista.

Villivarsa 2/2012

Paint julisteessa

Helmikuun Villivarsan julisteessa komeilee lukijoiden toiverotu, paint. Toisella puolella ruohoa puputtaa suloinen poni.

Helmikuun Villivarsa ilmestyy torstaina 2.2.2012.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/01/leirilehti/#wa" title="Leirilehti!"]

Avainsanat: ,