Siiri on Vuoden hevonen 2011

Verdrefawr Siriol eli Siiri on 17-vuotias welsh mountain -poni. Villivarsan lukijat äänestivät Siirin Vuoden hevoseksi 2011.

Siirin omistaja Emily Lavola ilmoitti Siirin mukaan kisaan, sillä hänen mielestään Siiri on maailman ihanin poni.

– Meillä on maailman kiltein, ystävällisin ja luotettavin poni. Siiri ei koskaan edes luimistele, puremisesta tai potkimisesta puhumattakaan. Tamma on rauhallinen ja aivan äärettömän kärsivällinen, Emilyn äiti Nora kertoo.

Villivarsa, Vuoden hevonen 2011

Karkki on Vuoden keppari

Lue Vuoden keppihevonen 2011 -kisan voittajasta täältä.

Palkintosadetta

Vuoden hevonen 2011 -kisan voittaja Emily Lavola Nurmijärveltä palkintaan Horse Comfortin palaturvaliivillä, jota tuo maahan Veljekset Wahlsten.

Lisäksi arvoimme kaikkien hevossarjaan osallistuneiden kesken viisi Horse Comfortin pipo-kaulaliina-settiä. Sellaisen saavat Iida Rytkönen, Keitele; Mira Piiroinen, Kuusjärvi; Ella Jaakkola, Siuro; Emilia Ylinen, Lieto ja Riia Ruohomäki, Tampere.

Finalistien joukosta suosikkiaan äänestäneiden kesken arvoimme viisi Katri Syvärisen kirjaa Lähtövuorossa Anna-Julia Kontio (Vudeka 2011), jonka saavat Suvi-Maria Mattila, Kirkkonummi; Reeta-Kaisa Latvakoski, Oulu; Elina McCluskey, Maakeski; Oskari Kaarlela, Paimio ja Mira Hakomäki, Myllysalo.

Kepparisarjan voittaja, Caramelin omistaja Essi Pasanen Kouvolasta palkitaan kirjoilla Heklan kuusi päivää (Vudeka 2011) ja Hekla säntää kesään (Vudeka 2009). Arvonnassa kirjapaketin voittivat Saara Salmi, Helsinki ja Marja Nurmi, Kouvola.

Onnittelut kaikille voittajille!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/01/siiri-on-vuoden-hevonen-2011/#wa" title="Siiri on Vuoden hevonen 2011"]

Avainsanat: , ,