Ypäjä kutsuu kylään

Ypäjän Hevosopistolla on avoimien ovien päivä lauantaina 4. helmikuuta.

Päivän aloittaa ratsastusnäytös Ypäjä-hallissa klo 11. Opiston opiskelijat, henkilökunta sekä opetushevoset ja varsat esittävät, kuinka Ypäjän Siittolanmäki on muuttunut puolustusvoimien ja hevossiittolan alueesta kouluksi ja hevosurheilukeskukseksi.

Villivarsa

Muut tilat avautuvat näytöksen jälkeen, klo 12. Vieraat voivat tutustua opiskelijoiden ja henkilökunnan opastuksella muun muassa talleihin, koulun tiloihin, kengityspajaan ja valjasverstaaseen klo 15.30 saakka. Avoinna ovat myös alueella  Ilkka Korven talli, Hevossairaala ja Hevosurheilumuseo.

Villivarsa

Lue lisää Hevosopistosta täältä. Avointen ovien päivästä löytyy lisätietoa täältä.

Villivarsa

Kuvat: Hevosopiston arkisto/ Karri Virta

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/01/ypaja-kutsuu-kylaan/#wa" title="Ypäjä kutsuu kylään"]

Avainsanat: , ,