Kisahuumaa huhtikuussa 2012

Villivarsa 4/2012

Kisakausi alkaa päästä kunnon vauhtiin sitä mukaa kun lumipenkat madaltuvat. Huhtikuun Villivarsassa tutustutaan muutamaan kisakonkariin ja saadaan hyviä neuvoja jännityksen varalle.

Brad de Veluwe on yksi tämän hetken tunnetuimmista suomalaishevosista. Pääsimme vierailulle Bradin kotitallille ja tapasimme sieläl velmuilevan huippuravurin. Sillä tuntuu olevan huumorintajua, ja sitä taitaa tarvita myös hoitaja Marie Karlsson.

Vuoden hevoseksi 2011 valittu Brad palaa mitä todennäköisimmin raviradalle keskiviikkona, päivää ennen huhtikuun Vilivarsan ilmestymistä. Odotukset ovat korkealla! Bradista, Mariesta ja ohjastaja Tuomas Korvenojasta voit lukea lisää täältä.

Villivarsa 4/2012

Gymkhanasta lisää vauhtia

Tässä on laji, jonka virallisia kilpailuja Suomessa ei järjestetä. Aika moni ratsastaja on kuitenkin törmännyt erilaisiin gymkhana-tehtäviin esimerkiksi kesäleirillä. Pujottelu ja muut gymkhana-tehtävät vaativat taitoa ja kehittävät ainakin tasapainoa.

Villivarsa 4/2012

Emma Väre haastaa konkarikuskit

Emma Väre on hevoperheen tytär, joka aloitti raviuransa ponin kärryiltä. Nyt hän kilpailee konkariohjastajien rinnalla hevoslähdöissä. Landlords April on Emman luottohevonen, mutta Emman elämän ykkönen on kuitenkin eläkevuosiaan viettävä ponipappa Billy.

Villivarsa 4/2012

Shettikset julisteessa

Shetlanninponi ja jyllanninhevonen poseeraavat huhtikuun Vilivarsan julisteessa.

Huhtikuun Villivarsa ilmestyy torstaina 5.4.2012.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/03/kisahuumaa-huhtikuussa-2012/#wa" title="Kisahuumaa huhtikuussa 2012"]

Avainsanat: ,