Olympiaratsastajamme Mikaela Lindh kävi Suomessa

Huipputason kouluratsastaja Mikaela ”Fia” Lindh poikkesi Suomessa kertomassa iloisista tunnelmista. Fia ja upea ruuna Skovlunds Más Guapo nähdään kesällä kouluradalla Lontoon olympialaisissa.

Ratsukko asuu ja valmentautuu 30 hevosen kotitilallaan Tanskassa.

– Mas on mielestäni poikkeuksellisen älykäs hevonen joka todella osaa nauttia esiintymisestä. Ennen kuin Mas tuli minulle, monet maailman huippuratsastajat olivat ehtineet kokeilla sitä. Mas on hiukan omapäinen eikä se vielä pari vuotta sitten osannut laukanvaihtoja. Uskalsin kuitenkin luottaa hevoseen ja sen vahvaan persoonaan. Mas onkin täyttänyt kaikki odotukseni. Uskon, että voimme päästä semifinaaliin jos onnistumme kouluradalla omalla tasollamme ja edelleen finaaliin jos onnistumme tekemään täydellisen suorituksen.

Mikaela Lindh

Teksti ja kuva: Nina Salonen

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/03/olympiaratsastajamme-mikaela-lindh-kavi-suomessa/#wa" title="Olympiaratsastajamme Mikaela Lindh kävi Suomessa"]