Huisin hauska heinäkuu!

Villivarsa 7/2012

Monetto-shire on yksi Villivarsan pääjutun tähdistä. Tutustuimme jättiläiseen keväällä Tampereen hevosmessuilla, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kesällä toimittajamme pääsi kylään Monetton ja sen kavereiden luo. Perillä odotti tuhansia kiloja rakkautta!

Villivarsa 7/2012

Hevosenhoitaja – unelma-ammatti

Käsi ylös, kuinka moni on haaveillut hevosenhoitajan ammatista? Huomaan, että ylös nousi kymmeniä käsiä! Tutustuimme ammattisarjassamme tähän unelma-ammattiin. Työ ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, ja ruista pitää olla ranteessa rutkasti!

Villivarsa 7/2012

Ikuista ikuiset ystävämme

Kuka tahansa osaa ottaa heppakuvia, mutta harva osaa ottaa hyviä heppakuvia. Vinkeillämme voit opetella käyttämään kameraasi näppärämmin ja ikuistamaan tärkeät ystävät ja hetket niiden ansaitsemalla tavalla!

Villivarsa 7/2012

Kepparille talli ja tarvikkeet

Tämän tallin voi rakentaa vaikka kotipihaan tai mökille. Selvitä, mitä tarvikkeita teiltä löytyy, ja hyödynnä niitä rakennusprojektissa. Lopputuloksen ei tarvitse näyttää samalta kuin kuvissa, tärkeintä on, että se sopii juuri sinun kepparillesi!

Villivarsa 7/2012

Rotujulisteet!

Quarterit ja american bashkir curly poseeraavat heinäkuun Villivarsan julisteessa. Lisäksi lehdestä löytyy kasapäin erilaisia tehtäviä kesän kunniaksi.

Heinäkuun Villivarsa ilmestyy torstaina 5.7.2012.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/07/huisin-hauska-heinakuu/#wa" title="Huisin hauska heinäkuu!"]