Elokuu = olympialaiset!

Villivarsa 8/2012

Kaikki Villivarsan Facebook-sivua seuraavat ovat takuulla huomanneet, että kaksi suomalaista kouluratsastajaa on mukana parhaillaan käynnissä olevissa Lontoon olympialaisissa. Toinen heistä on Mikaela ”Fia” Lindh, jonka luo Tanskaan toimittajamme Nina teki alkukesästä unohtumattoman matkan. Fian urakka olympialaisissa alkaa juuri tänään torstaina, Villivarsan ilmestymispäivänä.

Villivarsa 8/2012

Jaana ja Grivis hakevat kultaa

Myös Jaana Kivimäki ja ratsunsa Grivis matkustavat Lontooseen, kun siellä käydään paralympialaiset elo-syyskuun vaihteessa. Jaana on päässyt mitaleille EM- ja PM-kisoissa, joten odotukset ovat korkealla myös olympialaisissa…

Villivarsa 8/2012

Ole oman elämäsi olympiavoittaja

Olympiaratsukoiden ihailun lomassa voi jokainen alkaa parantaa omaa suorituskykyään. Ratsastaja on urheilija siinä missä jalkapalloilijakin, ja siksi myös ratsastajien täytyy kehittää lihaskuntoaan muutenkin kuin hevosen selässä. Ratsastajien fysiikkavalmentaja Meri Satama opastaa kuusi liikettä, joilla ihan jokainen harrastaja voi parantaa kehonhallintaansa. Ja hevoset kiittävät! Jutun kuvissa esiintyvien Janin ja Liisan harjoittelua voi seurata syksyn aikana täällä Villivarsan blogissa!

Villivarsa 8/2012

Varustaudu ratsastustunneille

Monen tallin varuste- tai hoitajien huoneesta löytyy kori, jossa pyörii parittoimia hanskoja, kypäräpusseja ja sukkiakin. Nimikoi varusteesi persoonallisella tavalla, niin kamasi erottuvat toisten samanlaisista tavaroista. Kenties hienot koristelut saavat jonkun jopa myös pitämään entistä parempaa huolta tarvikkeistaan!

Villivarsa 8/2012

Elokuun Villivarsa ilmestyy torstaina 2.8.2012!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/08/elokuu-olympialaiset/#wa" title="Elokuu = olympialaiset!"]

Avainsanat: