Säpinää syksyyn!

Villivarsa 9/2012

Syyskuun Villivarsan kansikuvassa komeilee monitaituri Omppu. Urjalassa asuva tamma on sekä ravuri että lännenratsu. Kaiken lisäksi se on myös kiltti käsitellä. Täydellinen kaveri!

Villivarsa 9/2012

Kengittäjä on vahva ja tarkka tyyppi

Kun seuraavan kerran puhdistat hoitsusi kavioita, mieti, kuinka kauan jaksaisit olla siinä asennossa. Entä kuinka kauan jaksaisit kannatella kaviota ylhäällä? Opiskellessaan kengittäjät opettelevat myös hyviä työasentoja, mutta kevyeksi homma ei muutu. Tutustuimme työhön kengittäjä Tiia Heinon opastuksella.

Villivarsa 9/2012

Täydellinen talliporukka

Kun tallilla kuitenkin kuluu paljon aikaa, parasta on, jos sen voi viettää loistavassa seurassa. Lähdimme Hämeenlinnaan selvittämään, millainen on hyvä talliporukka. Hyvän hengen avaimia ovat toisten auttaminen ja kaikenlainen yhteinen tekeminen, liittyi se heppoihin tai ei.

Villivarsa 9/2012

Syyskuun Villivarsan julisteessa ovat ravikuningas Erikasson ja uljaat arabit.

Syyskuun Villivarsa on ilmestynyt 6.9.2012.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/09/sapinaa-syksyyn/#wa" title="Säpinää syksyyn!"]