Piristystä marraskuuhun!

Villivarsa 11/2012

Marraskuun Villivarsassa teemme parhaamme, että mahdollisesti masentava ulkoilma ei suista sinua synkkyyteen! Olemme muun muassa koonneet vinkkejä niihin tilanteisiin, kun ei millään huvita lähteä tallille!

Ilostusta löytyy myös Undan tarinasta. Salatut elämät -sarjasta julkisuuteen sinkoutunut vuonohevonen meinasi kokea roolihahmonsa kurjan kohtalon, mutt ilopukitteleekin nyt onnellisena uudessa kodissaan!

Villivarsa 11/2012

Unelma-ammatti: televisiotoimittaja

Jos olet avannut television kakkoskanavalta lauantai-iltaisin tai olet käynyt Tampereen hevosmessuilla, olet takuulla nähnyt tai ainakin kuullut Joanna Kuvajan työssään. Hoitajataustainen tyyppi tekee hevosaiheisia ohjelmia ja juontokeikkoja, ja omistaa itsekin ainakin palan pollea.

Villivarsa 11/2012

Huomio! Suoja-asiaa!

Tiedätkö sinä, miksi ja miten jalkasuojia käytetään? Mitä hyötyä on buutseista tai hivutussuojista? Kokosimme juttuun tärkeimmät ja yleisimmät jalkasuojat ja selvitimme, mitä niillä tehdään!

Villivarsa 11/2012

Julisteessa connemara

Connemara on marraskuun Villivarsan rotujulisteessa. Toisella puolella kirmailee upea hevoslauma!

Marraskuun Villivarsa ilmestyy torstaina 1.11.2012!

 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/10/piristysta-marraskuuhun/#wa" title="Piristystä marraskuuhun!"]