Suunnittele Villivarsalle uusi logo

Piirrä Villivarsalle uusi logo, eli esimerkiksi lehden kannesta ja tämän sivun yläreunasta löytyvä Villivarsa-teksti. Voit käyttää työssäsi mitä tekniikkaa tahansa.

Lähetä työsi ja yhteystietosi 1.11. mennessä os. Otavamedia, Villivarsa 10, Logokisa, 00002 Helsinki tai villivarsa@otavamedia.fi.

Parhaan logon valitsee Villivarsan toimitus, ja se julkaistaan tammikuun Villivarsassa. Voittajalogon tekijä palkitaan kirjalla Lähtövuorossa Anna-Juulia Kontio (arvo 18 €, Vudeka). Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme kirjaa.

Suunnittele logo

Minkälainen on hyvä logo?

– Hyvä logo on väreiltään ja muodoiltaan yksinkertainen. Nyrkkisääntö on, että käytä logossa mieluiten yhtä tai kahta väriä, korkeintaan kolmea.

– Logon pitäisi olla tunnistettava myös yksivärisenä tai mustavalkoisena, pienessä tai isossa koossa sekä ”negatiivisena” eli esim. valkoisena mustalla taustalla.

– Ensiksi kannattaa suunnitella logosta mustavalkoinen versio, ja katsoa suunnitelmaa kaukaa. Jos teksti on vielä luettavissa ja logo näyttää selkeältä, olet oikealla polulla.- Hyvä logo toimii monessa ympäristössä. Voit testata tätä värittämällä logon ja taustan eri väreillä. Onko logo edelleen luettavissa? Saako sen muodoista selvän?

– Hyvä logo jää mieleen ja erottuu muista edukseen. On hyvä välttää kuitenkin liian erikoisia ratkaisuja.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/10/suunnittele-villivarsalle-uusi-logo/#wa" title="Suunnittele Villivarsalle uusi logo"]

Avainsanat: