Täydellinen elämä!

Villivarsa 10/2012

Lokakuun Villivarsan kansikuvassa poseeraavat shetlanninponit Aku ja Musse. Kaksikko siirtyi tahoillaan eläkkeelle, mutta koska kaksin on aina kivempi olla, muuttivat neuvokkaat omistajat ponit saman katon alle. Nyt he jakavat heinät ja rapsutteluhetket.

Villivarsa 10/2012

Sisusta huoneestasi heppailijan taivas

Ryhdy katsomaan tavallisia tallitarvikkeita uusin silmin. Pian huomaat, että niistähän saa mitä mainioimman sisustuksen omaan huoneeseen. Kun tallitunnelmaan pääsee kotonakin, mielikuvaharjoittelu saattaa alkaa toimia ennennäkemättömällä tavalla…

Villivarsa 10/2012

Askarrellaan kuvakehys

Hevosfanin huoneeseen kuuluu tietysti kuva siitä rakkaimmasta kauraturvasta. Askartele ohjeemme mukaan kuvalle sen arvoinen kehys hevosenkengästä! Parasta on, jos saat askartelukäyttöön oman mussukkasi kengän. Kysy tallilta!

Villivarsa 10/2012

Vuonohevonen julisteessa

Vuonohevonen on lokakuun Villivarsan julisteessa ihanan syksyisen tunnelmakuvan kanssa.

Torstaina 4.10. ilmestyvästä lehdestä löytyy myös tarina siitä, kuinka blogia kirjoittavan Janitan hevoselämä muuttui ja siitä, miten hevosharrastus voi auttaa masennuksesta toipumisessa. Mukana on tietysti myös Roturatsu, Kuvavisa sekä hulvattoman hauska Chali!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/10/taydellinen-elama/#wa" title="Täydellinen elämä!"]