Äänestä nyt Vuoden hevonen 2012!

Äänestä suosikkiasi Vuoden hevoseksi 2012 sähköpostitse tai postikortilla 30.11.2012 mennessä. Kerro viestissäsi suosikkisi nimi, oma nimesi ja ikäsi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Sähköpostiäänet lähetetään osoitteeseen villivarsa@otavamedia.fi, kirjoita osoitekenttään Vuoden hevonen 2012. Postikorttiäänet lähetetään osoitteeseen: Villivarsa, Vuoden hevonen 2012, 00002 HELSINKI.

Kaikkien ehdokkaansa lähettäneiden ja äänestäneiden kesken arvomme neljä Ifolorin A4-kokoista 36-sivuista Deluxe-valokuvakirjaa, johon voit koota omat suosikkivalokuvasi (yhden palkinnon arvo 31,25 €). Kisan voittaja eli lukijaäänestyksessä eniten ääniä saanut finalisti palkitaan voittokuvasta teetetyllä Ifolorin canvas-taululla, koko 40 x 60 cm (arvo 68,90 €). Vuoden hevosen tähtihaastattelu ja palkintojen saajat julkistetaan tammikuun 2013 Villivarsassa.

www.ifolor.fi

 

Uljaat ehdokkaat:

 

1. Rainummen Ruusa on huumorintajuinen 9-vuotias suomenpienhevostamma, joka on varustettu rohkeudella ja uteliaisuudella. Kisaan Ruusan ilmoitti Jenni Törmänen Myrskylästä.

 

2. Paria on 10-vuotias puolalainen puoliverinen, joka toimii tuntihevosena harrastetallilla. Tunnelmaltaan mukavan kesäisen kuvan on ottanut Kati Vinni Ukkolasta.

 

3. Pyry Waan on hurmaava suomenhevosruuna, jonka seurassa voi tuntea itsensä prinsessaksi. Pyry kilpailee kenttä-, koulu- ja esteratsastuksessa. Kisaan sen ilmoitti Senni Vilander Ypäjältä.

 

4. Lilla on 6-vuotias tinkertyttö, joka joutui tauolle esteharjoittelusta tultuaan tiineksi. Varsan odotetaan syntyvän huhtikuussa. Kisaan Lillan ilmoitti sen omistaja Iida Rajala Saarijärveltä.

 

5. Tähti-Gabriella eli Ellu on kiltti ja mukava 10-vuotias suomenhevostamma, jota voivat hoitaa ja ratsastaa ihan kaikki. Rapsuttelua rakastavan Ellun ilmoitti kisaan Jenni Jussila Lumijoelta.

 

6. Sörbys Zonata eli Oona on 7-vuotias shetlanninponi ja todellinen pikku prinsessa. Suloisen, rakastettavan ja hyvin ilkikurisen Oonan ilmoitti kisaan Mirka Kallio Savitaipaleelta.

 

7. Kapteeni Keskiyö eli Kapu on 12-vuotias shetlanninponiruuna. Kiltti ja mukava poika rakastaa maastoilua, esteitä ja herkkuja. Kapun ilmoitti kisaan Vilma Villi Ravijoelta.

 

8. Strait’s Poker hurmaa ihmiset niin raviradoilla kuin näyttelyissäkin. Erityisen huomaavainen tämä 5-vuotias monitoimiponi on pieniä lapsia kohtaan. Kisaan Pokerin ilmoitti Eveliina Jokinen Torniosta.

 

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/11/aanesta-nyt-vuoden-hevonen-2012/#wa" title="Äänestä nyt Vuoden hevonen 2012!"]

Avainsanat: ,