Hyvän mielen joulu

Villivarsa 12/2012

Joulukuun Villivarsassa odotetaan tietysti joulua. Vinkeillämme voit löytää joululahjan hevosista tykkäävälle ystävällesi, tai tehdä lisäyksen joulupukille lähtevään kirjeeseesi. Kerromme myös, miten voit auttaa hevosia ja kavioeläimiä ympäri maailmaa!

Villivarsa 12/2012

Askartele kotiboksi

Joululoma kannattaa käyttää hyvin hyödyksi. Mikäpä olisi hauskempaa, kuin askarrella pienoismallihevosille ihka oma boksi. Juttumme vinkeillä pääset hyvään alkuun, ja mielikuvitustasi käyttämällä vielä pidemmälle!

Villivarsa 12/2012

Naksutellen paremmaksi

Ettei koko kuukausi olisi vain pelkkää juhlaa ja hurvittelua, keskitymme hetkiseksi naksutinkoulutuksen saloihin. Koiranomistajat ovat jo pitkään opettaneet karvaturreilleen temppuja ja arjen taitoja naksuttimen avulla. Tiesitkö, että se tepsii hevosiinkin?

Villivarsa 12/2012

Julisteessa suomenpienhevoset

Suomenpienhevoset kurvailevat talvisessa maisemassa joulukuun Villivarsan julisteessa. Toisella puolella ihastuttaa trooppisella rannalla loiskutteleva hepolainen.

Joulukuun Villivarsa ilmestyy keskiviikkona 5.12.2012!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2012/12/hyvan-mielen-joulu/#wa" title="Hyvän mielen joulu"]