Hevosista ammatti?

Villivarsa 1/2013

Käsi ylös, kuinka moni teistä on haaveillut ammatista hevosten parissa?

Käsi nousi ruudun tällä puolella, varmasti myös siellä. Ammattiin kannattaa pyrkiä tietysti koulun kautta. Hevosalan oppilaitoksia Suomessa on useita, ja nyt yhteen niistä pääsee kurkistamaan omalta kotisohvalta.

Ypäjä-sarja alkaa tänään klo 19.30 YLE TV 2 -kanavalla. Sarjan 19 osan aikana seurataan Hevosopiston tapahtumia useiden päähenkilöiden kautta. Mukana on eri-ikäisiä opiskelijoita sekä opiston henkilökuntaa.

Ohjelman yhdeksän ensimmäistä jaksoa on jo nyt katsottavissa täällä. Lisäksi kaikki tämän viikon jaksot esitetään putkeen lauantaina 12.1. klo 14.45 alkaen.

Tietoa sarjasta ja kuvia kulissien takaa löytyy myös sarjan Facebook-sivulta. Lisäksi suosittelemme bonusvideoita muun muassa Hevosopiston eläimistä (ei vain hevosia!), hevosten nimistä ja uneliaasta varsasta. Videot löytyvät täältä. Lue myös juttu tammikuun Villivarsasta!

Ypäjä maanantaista perjantaihin 7.1.-25.1.2013 klo 19.30, TV2. Ei esitystä 15.1.

Kuva Sari Aaltonen

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/01/hevosista-ammatti/#wa" title="Hevosista ammatti?"]

Avainsanat: , , ,