Hyvää uutta vuotta!

Villivarsa 1/2013

Tänä vuoden kolmantena päivänä tilaajien postiluukkuihin ja kauppojen lehtihyllyihin on ilmestynyt vuoden ensimmäinen Villivarsa.

Lehden kannessa komeileen Pyry Waan. Se valittiin Vuoden hevokseksi 2012 selvällä äänienemmistöllä. Senni Vilanderin kisaan ilmoittama hepo otti Villivarsan toimittajan vauhdikkaasti vastaan kotitallillaan Ypäjällä.

Villivarsa 1/2013

Uusi sarja alkaa Villivarsassa!

Homma haltuun on erilaisia hoitotoimia esittelevä sarja, ja se ilmestyy jatkossa Villivarsan jokaisessa numerossa. Se paikkaa tauolle jääneen Roturatsu-sarjan lehteen jättämää aukkoa. Sarjan ensimmäisessä osassa opetellaan tekemään tallisolmu.

Villivarsa 1/2013

Uusi sarja alkaa telkkarissa!

Ypäjä on tosi-tv-sarja Ypäjän Hevosopiston elämästä. Voimme uskoa, että sarjaan mahtuu kasapäin työtä, kavereita, iloa ja pettymyksiäkin, hevosia unohtamatta. Jos olet haaveillut hevoskouluun hakemisesta, tämä sarja on ehdotonta katsottavaa. Sitä se on oikeastaan kaikille muillekin. Ensimmäinen osa nähdään maanantaina 7.1., ja siitä eteenpäin 19-osaista sarjaa esitetään tv2-kanavalla joka arki-ilta klo 19.30.

Villivarsa 1/2013

Julisteessa friisiläinen

Upea friisiläinen ja vauhdikas welshponi ovat tammikuun Villivarsan julisteessa.

Tammikuun Villivarsa ilmestyy torstaina 3.1.2013.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/01/hyvaa-uutta-vuotta/#wa" title="Hyvää uutta vuotta!"]

Avainsanat: , ,