Lähdetäänkö leirille?

Villivarsa 2/2013

Villivarsa on jo vuosien ajan omistanut helmikuun lehden leirihaaveille ja -suunnitelmille. Tänäkään vuonna emme tee poikkeusta! Mutta ennen kuin mennään leiriasiaan, annetaan hetki kansikuvapojallemme.

Saran Salama on kolminkertainen ravikuningas ja kantakirjaori. Voitokkaan raviuransa päätyttyä se siirtyi toisenlaiselle kaviouralle, selässään silojen sijaan satula… Tapasimme Salaman ja sen omistajan Sara Perttusen ja selvitimme, millainen ratsu on tästä ravurista kuoriutunut. Hyvä ratsu, sen voimme jo nyt paljastaa!

Villivarsa 2/2013

Lähdetään leirille!

Leirivalinta osuu nappiin, kun tiedostaa omat kiinnostuksenkohteet ja hevostelutaidot: liian vaikealla tai helpolla leirillä ratsastus ei maistu, maastoilija ei tykkää koulupainotteisesta leiristä ja ravifani tahtoo takuulla kavuta kärryille! Kun tiedät tarkalleen mitä haluat, valinta sujuu helposti. Leirijutuissamme autamme sinua parhaamme mukaan!

Villivarsa 2/2013

Askartele kypäränsuojus

Kypärä on kypärä, mallista riippumatta. Oman päähineen voi onneksi koristella! Me teemme sen kankaisella kypäränsuojuksella. Lopputulos suojaa kypärää kuralta ja on hauskan näköinen! Kaavat löytyvät täältä.

Villivarsa 2/2013

Brad De Veluwe julisteessa

Helmikuun lehden julisteessa komeilee Suomen tunnetuin hevonen, Brad De Veluwe. Kääntöpuolella kurkistelevat hassut aasit.

Helmikuun Villivarsa ilmestyy torstaina 7.2.2013.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/02/lahdetaanko-leirille/#wa" title="Lähdetäänkö leirille?"]

Avainsanat: , ,