Valokuvakisa: Hauskimmat kesäkuvat

Villivarsa 2/2013

Ulkona on lunta ja pakkasta, mutta juuri nyt on ajankohtaisempaa kuin koskaan valmistautua tulevaan leirikesään. Oman leirin valintaa ja siihen valmistautumista on kiva höystää katselemalla hauskoja heppa- ja leirikuvia edellisiltä kesiltä.

Siksi julistamme alkaneeksi Hauskimmat kesäkuvat -kilpailun. Lähetä meille itse ottamasi kesäinen hevos- tai leirivalokuva, joka kääntää suupielet yläviistoon.

Parhaat kuvat julkaistaan

Lähetä vähintään 1 Mb:n kokoinen digikuva 31.3.2013 mennessä sähköpostilla osoitteeseen villivarsa@otavamedia.fi. Kirjoita otsikkokenttään ”Hauskimmat kesäkuvat”.

Paperikuvalla voit osallistua lähettämällä sen osoitteeseen Villivarsa, Hauskimmat kesäkuvat, 00002 HELSINKI. Kirjeitse lähetetyt kuvat palautetaan, jos niissä on mukana postimerkillä ja osoitteella varustettu palautuskuori.

Lähetä kuvan mukana viesti, jossa kerrot lyhyesti, mitä kuvassa tapahtuu. Kerro myös oma nimesi, sähköpostisi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Parhaimpia kuvia julkaistaan vuoden mittaan täällä Villivarsan blogissa ja Facebook-sivuilla.

Kuvia voidaan julkaista myös Villivarsan Omat kuvat -palstalla ja Lemmikki-lehden Lukijan kuva ja Linssiluteet-palstoilla.

Voita Hevoshavaintoja-kirja

Kaikkien kuvansa lähettäneiden kesken arvotaan kolme Hevoshavaintoja, katso, mieti ja toimi -tietokirjaa, jonka ovat kirjoittaneet Menke Steenbergen ja Jan Hulsen (ProAgria 2012). Yhden palkinnon arvo 32 €.

Villivarsa 2/2013

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/02/valokuvakisa-hauskimmat-kesakuvat/#wa" title="Valokuvakisa: Hauskimmat kesäkuvat"]

Avainsanat: