Voita paikka kesän 2013 leiriltä!

Villivarsa 2/2013

Ratsastuskeskus Fenix tarjoaa Villivarsan lukijoille kilpailun, jossa yksi onnekas voittaa paikan kesäleiriltä. Leirin ajankohta sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti. Kilpailun tehtävänä on kirjoittaa runo yllä olevan kuvan inspiroimana.

Palkinto arvotaan kaikkien 7.3. mennessä vastanneiden kesken. Lähetä runosi, yhteystietosi, ikäsi sekä kuvaus ratsastus- ja hevoskokemuksestasi osoitteeseen villivarsa@otavamedia.fi tai Otavamedia Oy, Villivarsa 2 / Fenix, 00002 Helsinki.

Ratsastuskeskus Fenix on Raaseporin Pohjassa sijaitseva, vuonna 2009 perustettu SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu. Lue lisää: www.ratsastuskeskusfenix.fi.

Kuva: Ratsastuskeskus Fenix

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/02/voita-paikka-kesan-2013-leirilta/#wa" title="Voita paikka kesän 2013 leiriltä!"]

Avainsanat: ,