Hevoset 2013 -messurannekkeet arvottu

Villivarsa

Helmikuun Villivarsassa käynnistyi kilpailu, jossa kysyttiin Hevoset 2013 -messuilla järjestettävän ratsastuskilpailun nimeä. Nimi on tietysti Agrimarket Tammer Trophy.

Kilpailuun tuli lähes 200 vastausta. Niiden joukosta arvottiin kymmenen onnekasta, jotka voittivat kahden päivän rannekkeet messuille. Voittajat ovat Kiia Jokimies Hujakkalasta, Terhi Färm Koskenkorvalta, Emilia Paananen Otavasta, Venla Reku Tampereelta, Mika Rapo Ristakalliosta, Kirsi Mäkinen Kangasalta, Eveliina Martikainen Järvenpäästä, Mette Grönlund Karkkilasta, Nina Uittomäki Jyväskylästä ja Oona Nousiainen Valkeakoskelta. Rannekkeet on postitettu voittajille.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Lue lisää messuista täältä.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/03/hevoset-2013-messurannekkeet-arvottu/#wa" title="Hevoset 2013 -messurannekkeet arvottu"]

Avainsanat: