Kisakausi alkaa!

Villivarsa 4/2913

Huhtikuussa on aika suunnata katseet kisakentille ja kenttien laidoille. Villivarsa auttaa kisakuumeisia parhaansa mukaan!

Mutta aluksi kurkistus kansikuvamme taakse, upealle porvoolaistallille. Tapasimme siellä juuri kisamatkalta palanneen koulukenttien kuningattaren, Soraya II:n. Soraya on Stella Hagelstamin uljas ratsu. Kaksikko kilpailee menestyksekkäästi kansainvälisillä kentillä. Sorayan piti tulla Stellalle vain hetkeksi, mutta kuinkas kävikään…

Villivarsa 4/2013

Ratsastaja liikkumaan

On ensiarvoisen tärkeää, että hevosen selässä kököttävä ratsastaja ei kökötä! Ratsastajan on oltava samaan aikaan rento ja jäntevä. Se onnistuu, kun kropasta löytyy sekä lihaksia että liikkuvuutta. Meri Satama antaa jutussamme mainiot vinkit liikkuvuuden parantamiseen. Lisää vinkkejä löydät täältä.

Meri on myös Villivarsan haastateltavana Tampereen Hevosmessuilla lauantaina 6.4. klo 10. Lisätietoa Villivarsan messuohjelmasta löytyy täältä.

Villivarsa 4/2013

Askartele keppari

Villivarsasta tuttu Viltsu-poni on antanut inspiraation ja ulkomuotonsa tälle muhkealle keppihevoselle. Tämä keppari on varsin helppo tehdä. Se syntyy vaikkapa vanhasta villapaidasta!

Tule tapaamaan Viltsu-kepparia Villivarsan osastolle Tampereen hevosmessuille 6.-7.4. Viltsu päivystää aamusta iltaan! Tarkemmat tiedot löydät täältä.

Villivarsa 4/2013

Issikat julisteessa

Islanninhevosia on toivottu julisteeseen pitkään ja hartaasti, ja nyt toive toteutetaan. Julisteen toisella puolella on upea arabi.

Huhtikuun Villivarsa ilmestyy torstaina 4.4.2013.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/04/kisakausi-alkaa/#wa" title="Kisakausi alkaa!"]