Villivarsa messuilee viikonloppuna!

Viltsu-keppari

Tulevana viikonloppuna kannattaa suunnata Hevoset 2013 -messuille Tampereelle. Messut ovat auki lauantaina 6.4. klo 9-19 ja sunnuntaina 7.4. klo 10-18.

Villivarsa näkyy ja kuuluu messuilla sekä ohjelmalavalla että omalla osastolla. Osaston numero on A552, ja se löytyy aivan ohjelmalavan läheltä.

Lauantain ohjelma

Klo 10, eli heti avajaisten jälkeen kannattaa siirtyä ohjelmalavan tuntumaan. Silloin Villivarsan haastateltavana on ratsastajan fysiikkavalmentaja Meri Satama. Haastattelun päätteeksi tehdään pieni aamujumppa, jonka jälkeen olet takuulla valmis messupäivään!

Meri on Villivarsan lukijoille tuttu viime syksyn lehdessä julkaistuista jumppavinkeistä, oheisharjoittelublogista sekä uunituoreen huhtikuun Villivarsan liikkuvuusharjoituksista, joita on muuten lisää täällä.

Viltsu-keppari on koko päivän tavattavissa Villivarsan osastolla (A552). Samalla kun moikkaat Viltsua, voit kirjoittaa Vilivarsan ystäväkirjaan ja osallistua kirja-arvontaan.

Sunnuntain ohjelma

Klo 14.30 Villivarsa harrastaa poniraviharrastaja Emma Koukkaria. Tarkoitus on selvittää, mistä poniravihararstuksessa on kyse ja miksi siihen hurahtaa niin helposti!

Viltsu-keppari on myös sunnuntaina tavattavissa Villivarsan osastolla. Samalla voit kirjoittaa Vilivarsan ystäväkirjaan ja osallistua kirja-arvontaan.

Lisätietoa messuista löydät täältä. Nähdään viikonloppuna!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/04/villivarsa-messuilee-viikonloppuna/#wa" title="Villivarsa messuilee viikonloppuna!"]

Avainsanat: