Supersunnuntai!

Sunnuntain alkuiltaan ei kannata sopia minkäänlaisia menoja, sillä televisiosta tulee ohjelmaa niin ravi- kuin ratsuihmisille!

Kouluratsastuksen SM-kilpailut

Kirkkonummen Peuramaalla kilpaillaan kouluratsastuksessa perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Ohjelmassa on luokkia niin junioreille, nuorille kuin senioreillekin. Senioriluokassa kilpailee muun muuassa Villivarsassakin esiintynyt ratsukko Stella Hagelstam ja Soraya II.

Villivarsa

Soraya paistattelee lämpölamppujen alla kotitallillaan Porvoossa.

Senioreiden paremmuusjärjestys ratkotaan sunnuntaina, ja siitä lähetetään televisio-ohjelma kello 17.00-18.10. Kanava on TV2. Lähetyksen selostaa Inka Helenius, ja kommentaattorina toimii koulutuomari Jorma Kainulainen.

Ravijuhlaa Elitloppetissa

Brad De Veluwe kohtaa hurjat kisakumppaninsa viikonloppuna, kun Ruotsissa ravataan Elitloppet. Kisan voitto ei ole koskaan vielä tullut Suomeen, mutta nyt siihen on paremmat mahdollisuudet kuin ehkä koskaan.

Villivarsa

Kuvassa Brad uuden hoitajansa Melanie Ingmanin kanssa.

Kisan kulku on sellainen, että saman päivän aikana juostaan sekä karsinnat että finaali. Tuomas Korvenojan ohjastama Brad starttaa toisessa karsintalähdössä. Myös ensimmäisessä karsintalähdössä riittää jännitettävää, sillä siinä starttaa Formula One, jonka omistaa suomalainen yritys ja jota valmentaa Reijo Liljendahl.

Televisiolähetys raveista nähdään TV2-kanavalla sunnuntaia kello 18.15-19.00.

Vielä kertauksena

– Kouluratsastuksen SM-kisat: TV2, sunnuntaina 26.5. klo 17.00-18.10

– Elitloppet: TV2, sunnuntaina 26.5. klo 18.15-19.00.

Kuvat: Marjo Tynkkynen, Ilkka Nisula / Hippos.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/05/supersunnuntai/#wa" title="Supersunnuntai!"]

Avainsanat: , ,