Helsinki Masters tänä viikonloppuna

Emma Kanerva - Sini Solina

Kuvassa Emma Kanerva ja Sini Solina Finnderbyssä Ypäjällä.

Helsinki Masters -ratsastuskilpailu on käynnistynyt tänään torstaina Laakson ratsastusstadionilla Helsingissä. Kilpailuun osallistuu monia viime viikonlopun Finnderby-menestyjiä, sekä harvoin Suomessa kilpaileva Emma Kanerva. Emmalla on mukana myös olympiaratsunsa Sini Spirit.

Perjantaina kilpailut alkavat lomaileville koululaisille sopivaan aikaan, klo 7.30. Silloin ratsastetaan kansallinen kouluratsastusluokka, jossa ovat mukana mm. Emma Kanerva ja Mikaela Soratie.

Kello 9.20 alkaen ratkotaan kouluratsastuksen joukkuemestaruus Suomen, Ruotsin ja Tanskan välillä. Kouluratsastuksen henkilökohtaisesta mestaruudesta kilpaillaan lauantaina. Suomen joukkueessa ovat mukana mm. Emma Kanerva ja Stella Hagelstam.

Esteratsastuksessa kilpaillaan henkilökohtaisessa luokassa lauantaina, ja sunnuntaina kohtaavat Suomen, Tanskan ja Viron joukkueet. Henkilökohtaisessa kisassa starttaavat mm. Ypäjällä SM-kultaa napannut Sanna Backlund, Mikko Forstén ja Hanna Tardiveau. Sunnuntain joukkue muodostetaan lauantain tulosten perusteella.

Yleisöllä on kilpailuun vapaa pääsy! Lippu katsomopaikalle maksaa 10 euroa.

Lisätietoja kilpailusta löydät täältä.

Kuva: Ulla Lindgren Fagerholm / SRL

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/06/helsinki-masters-tana-viikonloppuna/#wa" title="Helsinki Masters tänä viikonloppuna"]

Avainsanat: , ,