Elokuussa palataan tallille

Villivarsa 8/2013

Elokuussa alkaa koulu, ja tarkoitan tietysti ratsastuskoulua! On aika nousta uimapatjalta, ravistella kädet ja jalat vetreiksi ja suunnata sinne, missä hevoset hirnuvat!

Elokuun Villivarsan kansikuvaponi on nimeltään Eetu. Hurmuri on ammatiltaan ratsastuskouluponi. Toimittajamme selvitti, kuinka Eetu bongattiin entisestä elämästään opetusponin arvokkaaseen virkaan.

Villivarsa 8/2013

Kyra ja muut konkarit neuvovat

Kysyimme kuudelta hevosalan ammattilaiselta heidän parasta neuvoaan aloittelijoille. Vinkkejä antavat muun muassa kouluratsastajat Kyra Kyrklund ja Emma Kanerva, sekä luonnollisen hevostaidon kouluttaja Leena Kurikka. Konkarit korostavat avoimen mielen ja hevostaitojen sinnikkään parantamisen merkitystä!

Villivarsa 8/2013

Unelma-ammatissa omalla tallilla

Unelma-ammatissa-juttusarjassamme tutustumme Henna Arpaloon, joka elää hevostalliyrittäjän arkea Vihdissä. Hennalla on oma talli, jossa asuu kymmenen hevosta. Henna hoitaa tallityöt aasta ööhön ja aamusta iltaan.

Villivarsa 8/2013

Shettikset julisteessa

Elokuun Villivarsan julisteessa paistattelee suloisia shettiksiä sekä söpö hevoslauma. Mukana on myös lukujärjestys syksyn koulu- ja tallirientoihin.

Elokuun Villivarsa ilmestyy torstaina 1.8.2013.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/07/elokuussa-palataan-tallille/#wa" title="Elokuussa palataan tallille"]