Hauskaa puuhaa heinäkuulle!

Villivarsa 7/2013

Kesä todellakin on täällä, ja siitä iloitaan myös heinäkuun Villivarsassa! Kansikuvatammamme on yksi kesän tähdistä – Amalia on nimittäin Turun kesäteatterista tuttu! Jutussamme selviää muun muassa se, mitä tapahtuu, kun hätä yllättää näyttelijän kesken näytöksen…

Villivarsa 7/2013

Kertää yrtit talteen

Kesäinen luonto houkuttaa ulos, ja yrttien kerääminen on erityisen hyvä syy heilua heinikossa. Jutussamme kerrotaan, mitkä yritit sopivat hevosille, ja mitä tulee ehdottomasti välttää. Muistathan kuitenkin antaa hevoselle vain sellaisia yrttejä, jotka todella tunnistat ja joiden tiedät sopivan kauraturpien ruokavalioon!

Villivarsa 7/2013

Laitumelle, lomps!

Laidunloman alkaminen lienee hevosille se vuoden kohokohta. Kukapa meistä ihmisistä ei tykkäisi jäädä kesälomalle… Selvitimme, mitä hyötyä laidunkaudesta on varsoille, nuorille hevosille, tuntihevosille, toipilaille, ratsastuksenopettajille ja ratsastajille! Ja lohdutuksen sana lempiheppaansa ikävöiville: kyllä se syksy sieltä tulee!

Villivarsa 7/2013

Friisiläinen julisteessa

Friisiläinen ja minihevonen poseeraavat julistekuvassa yhdessä. Toisella puolella on hauska otos orilaitumelta!

Heinäkuun Villivarsa ilmestyy torstaina 4.7.2013.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/07/hauskaa-puuhaa-heinakuulle/#wa" title="Hauskaa puuhaa heinäkuulle!"]