Sinttu-kisan voittaja löytyi

Heinäkuun Villivarsassa käynnistyi Sinttu-kisa, jossa kysyimme. mikä yhdestätoista Sinttu-kannesta on paras. Ääniä tuli paljon, ja parhaaksi kanneksi valikoitui selvällä erolla muihin kirja Sinttu. Heppafanin oma kirja! Kaikki äänestyksessä mukana olleet kannet löytyvät täältä.

Villivarsa

Kaikkien osallistuijien kesken arvottiin 11 onnekasta, jotka saavat itselleen Sinttu-kirjan.

Onnekkaita olivat Milja Halmejärvi Lahdesta, Riika Salminen Taivassalosta, Marianne Huhtala Kokkolasta, Tuulia Valkonen Juankoskelta, Joni Jyrkinen Joensuusta, Eevi Pihamo Savitaipaleelta, Jonna Hytönen Liimattalasta, Arleena Ceballos Espoosta, Vilma Kaisla Kokemäelta, Kirsti Utti Valkealasta ja Moona Mikkonen Tupoksesta. He saavat kirjan postissa.

Kiitos kaikille äänestäjille ja onnea voittajille!

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/08/sinttu-kisan-voittaja-loytyi/#wa" title="Sinttu-kisan voittaja löytyi"]

Avainsanat: