Kauramoottoritiellä

Villivarsa 10/2013

Lokakuun Villivarsassa on juttu kauramoottoritieltä. Toimittajamme Heidi Ylitalo ajoi valokuvaaja Pekka Niemisen kanssa moottoritietä Hämeenlinnasta Tampereelle ja bongaili matkalta hevosia. Heidi teki samankaltaisen jutun jo aiemmin.

Villivarsa 8/2007

Näin Heidi kertoo ensimmäisestä juttukeikasta:

– Kesäpäivä kauramoottoritiellä ilmestyi elokuun Villivarsassa vuonna 2007. Se on ollut yksi hauskimmista juttukeikoistani. Pidän siitä, ettei ideassa ollut juurikaan järkeä. Lähdin vain kuvaajan kanssa köröttämään Tampereen moottoritielle. Saimme aluksi ihmettelyä, kun menimme tapaamaan jokaista näkemäämme hevosta, mutta kaikki antoivat ilomielin hevosensa kuvattavaksi. Tampereelle asti emme ehtineet, vaan käännyimme kotimatkalle Hämeenlinnassa.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/09/kauramoottoritiella/#wa" title="Kauramoottoritiellä"]

Avainsanat: