Nyt haaveillaan

Villivarsa 10/2013

Lokakuu on mitä mainioin kuukausi haaveilla. Kurakeleillä voi mielessään matkata vaikka meren rantaan tai olympialaisten palkintopallille!

Mutta katsotaanpa ensin, kuka kannessamme poseeraa. No, sehän on tietysti Nelli! Tarkkasilmäisimmät ovat kesällä lukeneet Nellin katoamisesta Nuuksion metsiin ja löytymisestä selvännäkijän avustuksella. Halusimme vielä tarkalleen selvittää, millainen persoona Nelli oikein on ja mitä hänelle lopulta tapahtuikaan.

Villivarsa 10/2013

Siirtykäämme haaveilun pariin! Unelma-ammatissa-juttusarjassamme tapaamme erilaisia hevosalan ammattilaisia. Tällä kertaa vuorossa on ratsuttaja. Mikä työ – ratsastaa aamusta iltaan! On myönnettävä, että työ ei taida olla pelkkää ruusuilla tanssimista…

Villivarsa 10/2013

Avustajamme Terhi kokosi kasaan hevosihmisen suosikkikohteet ulkomailta. Olitpa kiinnostunut maastoesteistä, kouluratsastuksesta tai laukasta rannalla, jutusta löydät osoitteen haaveillesi, tai peräti lentokoneelle!

Villivarsa 10/2013

Lokakuun lehdessä selvitetään myös, miten ja millaisia toiveita opettajat ratsastuskoululla täyttävät (ja miksi eivät täytä). Mietimme sitäkin, miten joiltain ratsukoilta näyttää kaikki sujuvan kuin tanssi. Lisäksi reissasimme kauramoottoritiellä, mutta siitä voit lukea enemmän täältä.

Lokakuun Villivarsa ilmestyy torstaina 3.10.2013.

[whatsapp url="https://villivarsa.fi/2013/09/nyt-haaveillaan/#wa" title="Nyt haaveillaan"]